Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Question] Google Crome and makestationshoutbox

#1
Question 
look at that !!!! Google Crome the magician under the browser or is the version of espionage? Just make the text in the field disappear and reappear when you re-enter it



 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply
#2
Hy Admins , it's 11.13 Am look Time on the Picture 


Opera bzw Firefox shows the content of the shoutbox but Google chrome does not :-), but if I now write and send something in the Crome, the whole content is displayed again

Funny ...


Attached Files Image(s)
       
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply
#3
We have “lazy load” on, which configures the shout box not to load until you scroll down to it for performance reasons. I imagine the bug probably has to do with that.

We will look into it and try to disable that later today. Thank you for the report!
Saturn-Moon.com - Our next project...
Reply
#4
Okey, But it is ONLY in Google Chrome, it is not in Opera or Mozilla Firefox
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply
#5
Does the issue persist? We disabled Lazy Load, not sure if that was the issue or not. We will find out.

If the issue still persists, I'll update the shoutbox. There's a new version that may have fixed this.
Saturn-Moon.com - Our next project...
Reply
#6
HY, yes Unfortunately with Chrome the problem is still Confused
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Makestation Theme/Design Selector

Contact Us | Makestation | Return to Top | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication 
Proudly powered by MyBB 1.8, © 2002-2020
Forum design by Makestation Team © 2020
Saturn-Moon.com - a modern day time capsule | Makestation Ajax Chat Hosting