Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Bug Report] Mark all threads read

#1
Exclamation 
Good morning team if i
Mark all threads read, the following error occurs:

lg Tc4me


Attached Files Image(s)
   
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply
#2
Hmm. I'd imagine Darth broke something during downtime yesterday ;P
Probably bad permissions on misc.php, since seems that everything feature that uses it (mark read, status update, etc.)
Unfortunately, I don't have access to it for security reasons so we'll have to wait til he gets back to figure out the problem.

But, things I noticed, for him to know where to look:
verification in admin panel doesnt show misc.php perms, so go in and check those first (seems like its missing execute permissions but honestly i cant be sure)

-- my base MyBB localhosted instance responds to misc.php w/ status 200 even though, yes, it doesnt actually return anything unless parameter specified
-- here, misc.php responds 500 to a parameter-less request ( http://makestation.net/misc.php )

-- go to bottom of page and click Forum Design in footer, since its a misc.php page. works. difference is, it's a GET req (req from ?page)
-- maybe open up misc.php and find where it does anything with ?action?
Reply
#3
(April 21st, 2020 at 6:48 AM)Lain Wrote: Hmm. I'd imagine Darth broke something during downtime yesterday ;P
Probably bad permissions on misc.php, since seems that everything feature that uses it (mark read, status update, etc.)
Unfortunately, I don't have access to it for security reasons so we'll have to wait til he gets back to figure out the problem.

But, things I noticed, for him to know where to look:
verification in admin panel doesnt show misc.php perms, so go in and check those first (seems like its missing execute permissions but honestly i cant be sure)

-- my base MyBB localhosted instance responds to misc.php w/ status 200 even though, yes, it doesnt actually return anything unless parameter specified
-- here, misc.php responds 500 to a parameter-less request ( http://makestation.net/misc.php )

-- go to bottom of page and click Forum Design in footer, since its a misc.php page. works. difference is, it's a GET req (req from ?page)
-- maybe open up misc.php and find where it does anything with ?action?

Hy Lain, ok thanks for the quick reply
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply
#4
I'l fix it this evening after work. Thanks for the report! Smile
Saturn-Moon.com - Our next project...
Reply
#5
I was having that problem too starting last night. Thanks tc for reporting that. Big Grin
Reply
#6
Fixed. It was a PHP error in a plugin that we were using. It's been resolved.

Thanks for the report! Smile
Saturn-Moon.com - Our next project...
Reply
#7
Thanks for the fast action. Smile
Reply
#8
It was an easy fix. I never use that feature at all, so I would have never caught it if it wasn't reported. Finna
Saturn-Moon.com - Our next project...
Reply
#9
(April 22nd, 2020 at 2:03 AM)Darth-Apple Wrote: It was an easy fix. I never use that feature at all, so I would have never caught it if it wasn't reported. Finna

yes, and I try every part :-)  Finna Finna Finna
 [Image: autism4all.png]
[x] <= Drive in nail here for new display!
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Suggestion] UX: Latest Threads Widget Harry K. 3 2,242 August 26th, 2018 at 3:51 AM
Last Post: Darth-Apple
  [Bug Report] "Mark All As Read" Link Missing spork985 3 3,004 May 31st, 2018 at 12:41 AM
Last Post: spork985



Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Makestation Theme/Design Selector

Contact Us | Makestation | Return to Top | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication 
Proudly powered by MyBB 1.8, © 2002-2020
Forum design by Makestation Team © 2020
Saturn-Moon.com - a modern day time capsule | Makestation Ajax Chat Hosting